Uiteten en genieten

Het beste restaurant eindhoven ligt ongetwijfeld binnen de muren van Oriental Green House. Gediplomeerde chefs bereiden in het majestueuze pand aan de Aalsterweg, de heerlijkste Aziatische gerechten. Master sushi chef werd zelfs naar Japan gezonden om de sushi techniek volgens de regels van de kunst te leren. Het familiebedrijf huist maar liefst drie unieke restaurantconcepten: het eerder vermelde sushi restaurant, een buffetrestaurant en het sensationele Japans teppanyaki restaurant. Sensationeel, want tijdens een heuse diner ervaring met vuurshow komen de heerlijkste gerechten voor je ogen tot stand!

Gezellig tafelen in goed gezelschap

Het restaurant leent zich uitermate om grote groepen te huisvesten. Aan elke dieetwens kan een mouw gepast worden. Genieten staat voorop. En bij genieten hoort goed gezelschap, lekker eten en een wijntje, toch?

Voor levensgenieters

Voor een levensgenieter een gepast cadeau vinden hoeft niet lastig te zijn. Laat wijn bezorgen door flesjewijnbezorgd.nl. Want wat is er persoonlijker dan een geselecteerde wijn laten bezorgen in een stijlvolle wijnkist met een persoonlijke boodschap? Wijn is geschikt voor elke gelegenheid én elke ontvanger! Of je nu een relatiegeschenk voor vrienden, trouwers, collega’s,… zoekt: elke gelegenheid is een ideale om

zoals ik een wijs man ooit hoorde zeggen: je hoeft niet op een speciale gelegenheid te wachten om een flesje wijn open te trekken, het opentrekken van de wijn is die al.